Select Page

About Us

-

Voor fysiotherapie, manuele therapie, lifestyle en fysiofitness

Bij fysio en manuele therapie Spaarne behandelen wij de meest uiteenlopende aandoeningen met een persoonlijke aanpak op maat. Dit doen we op grond van de laatste inzichten op wetenschappelijk gebied. De behandelingen vinden plaats op locatie of bij u thuis. Hierbij kunt u binnen 24 uur bij ons terecht met of zonder een verwijzing van uw arts. Wij bieden ook afspraken in de avond en weekend.

Neem een kijkje wat onze praktijk te bieden heeft, u bent welkom. U mag ons ook altijd bellen of mailen voor vrijblijvend advies.

Physical Therapy

Fysiotherapie richt zich op lichamelijke klachten, die beperkingen geeft in het bewegen. Vaak worden deze veroorzaakt door overbelasting, ziekte, ongeval, (sport)blessure of door leeftijd.

-

Onze ervaren therapeut staat geregistreerd in het kwaliteitsregister en biedt u zorg op maat. Zo nodig wordt fysiofitness aangeboden als onderdeel van het behandelprogramma. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige apparatuur.

Wanneer u minder mobiel bent, bieden wij u ook zorg aan huis.

Manual Therapy

-

Manuele therapie is er op gericht blokkades in het bewegingsapparaat te verhelpen. Hierbij richten we ons met name op gewrichten, de wervelkolom en de ledematen.
Tijdens de behandeling proberen wij door manipulatieve technieken de blokkades los te maken die zorgen voor nekklachten, schouderklachten, hoofdpijn of rugklachten. Zo nodig kan dit gecombineerd worden met fysiotherapie om beperkingen in het bewegen te verbeteren.

Physical Fitness

Wilt u meer bewegen of actief sporten, maar spreken de grote commerciele sportcentra u niet aan?

-

In ons centrum bieden wij fitness voor oud en jong, voor de patient tot de sporter. Indien gewenst kunnen wij u hierbij begeleiden, om op ieder niveau uw doelstellingen te behalen. Uiteraard kunt u hierbij ook gebruik maken van onze bar, waar we onder andere lekkere smoothies, shakes, maar ook een cappucino bieden.

Wij hanteren aantrekkelijke tarieven om het bewegen voor een ieder mogelijk te maken.

Yoga & Pilates

Binnenkort meer info beschikbaar

Prices

Binnenkort meer info beschikbaar

Contact

Fysio & Manuele Therapie Spaarne
Waddenweg 309
2134 XL Hoofddorp
023 -561 98 88
info@fysiospaarne.nl

-

Opening Hours

09:00 – 18:00
Monday
09:00 – 18:00
Tuesday
09:00 – 18:00
Wednesday
09:00 – 18:00
Thursday
09:00 – 18:00
Friday
09:00 – 17:00
Saturday
Closed
Sunday
× Direct afspraak maken? WhatsApp Nu!